Jesaja Hizkia

Jesaja Hizkia

Jesaja Hizkia is, als we zo vrij mogen zijn, één van Nederlands beste fotografen. Zijn portfolio is indrukwekkend, zijn fotografiestijl puur en eerlijk. Ook zit jaar is Jesaja verantwoordelijk voor de beelden van de chef posters en de sfeerfoto's van Rauwkost het festival. 

Meer van zijn werk zien: http://hizkiabigail.com/

 

 

Winnaar Rotterdams Kooktalent

Winnaar Rotterdams Kooktalent

Justin Koopman (Restaurant ZeeZout) is zondag uitgeroepen tot Rotterdams Kooktalent 2015. De deelnemers moesten met ingredienten uit een mysterieuze blackbox een gerecht bereiden. Justin imponeerde de jury met gebakken poon, salade van rabarber en biet en een krokantje en beurre blanc. 
 

Met trots presenteren wij hoofdsponsor en leverancier Zegro!

Met trots presenteren wij hoofdsponsor en leverancier Zegro!

"Wij dragen Rauwkost een warm hart toe want wij vinden het belangrijk dat Rotterdam (en haar omgeving) zich als culinaire stad blijft ontwikkelen" - William Domenech | commercieel directeur Zegro.

Zegro, is al ruim 40 jaar dé regionale groothandel voor horeca en grootverbruiker. Zij leveren dagelijks producten vanuit een splinternieuw distributiecentrum maar klanten kunnen ook terecht in de ruim opgezette zelfbedieningsgroothandel. De Zegro volgt de marktontwikkelingen en de allerlaatste trends op de voet, hebben oog en oor voor de wensen van de klant zodat het assortiment hier regelmatig op aan kunnen passen.

Meer informatie: http://www.zegro.nl/

Locatie bekend!

Locatie bekend!

Het is zover! We kunnen de locatie van Rauwkost 2015 bekend maken. Dit jaar zal het festival plaatsvinden in het Groot Handelsgebouw, en wel op de binnenplaats. We zijn erg trots om jullie te mogen verwelkomen op deze (wederom) unieke locatie! 

DE AFTRAP VAN HET CULINAIRE SEIZOEN